`

Vacatures in Ternat

Ben je op zoek naar een toffe job, een dynamische werksfeer en een ambitieus bedrijf dat je alle kansen biedt, dan ben je bij Tech Data aan het goede adres.

Wat verwachten wij van jou?

Een klantvriendelijke en commerciële instelling staan voorop. Je hebt affiniteit met IT-producten en je houdt van een energieke werkomgeving. Of je passie nu ligt bij verkoop, marketing, inkoop, financiën, HR, of logistiek, je hebt de ‘can do’-attitude en de ambitie om een sleutelrol te spelen in het succes van ons bedrijf.

Wat bieden wij jou?

Bij Tech Data kom je terecht in een dynamische en internationale omgeving, waar voldoende oog is voor jouw behoeften en ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om in team te werken in een informele, resultaatgerichte werksfeer. Bovendien is onze vestiging in Ternat en Aalst vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Overige vacatures

Functietitel Divisie Locatie
Functie
Inside Sales (IBM) - Advanced Solutions
onbepaalde duur - fulltime
Divisie
Sales & Marketing
Locatie
Diegem
Sales & Marketing Diegem
Functie
External Sales & Marketing Manager
onbepaalde duur - fulltime
Divisie
Sales & Marketing
Locatie
Antwerpen
Sales & Marketing Antwerpen

Spontaan solliciteren

Vind je geen passende vacature? Laat dan je cv en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in ons sollicitantenbestand. Van zodra er een vacature beschikbaar is die wel bij je past, nemen wij zeker contact met je op.

Spontaan solliciteren

Overtuig jezelf

Ontdek onze divisies

Meer weten

Collega's aan het woord

Meer weten